April 22, 2013

NAJIB PUN PANDAI PAKAI BAS MACAM ANWAR ....... RAKYAT TAK SAMBUT PUN DI SELAYANG


Program Najib turun padang di Bandar Baru Selayang sebentar tadi cukup memberi malu besar kepada beliau selaku Pengerusi barisan Nasional merangkap Pengerusi Perhubungan UMNO Negeri Selangor.

Bukan saja beliau patut berasa malu kerana meniru cara DSAI menggunakan bas Jelajah Merdeka Rakyat untuk turun padang menemui rakyat, tetapi dimalukan lebih teruk apabila dimaklumkan tiada sambutan diberikan oleh penduduk Bandar baru Selayang keatas kehadiran beliau disana.

Yang ramai berkerumun itu adalah dari kalangan petugas yang dikerah turun bagi menunjukkan kononnya Najib dan UMNO/BN mendapat sambutan baik dan hangat dari penduduk tempatan.

Hakikatnya penduduk tempatan langsung tidak ambil kisah dan port sehingga menyebabkan para petugas ada yang menyamar sebagai penduduk tempatan angkat plakad tertera tulis ayat "I LOVE BN dan I LOVE PM".

Cuba perhatikan baik-baik rakaman gambar diatas...Nampak tak para peniaga dan penduduk tempatan buat don't know tentang kehadiran Najib..Ada tu sekadar perhatikan dari jarak jauh dan bukannya menyerbu kepada beliau jika penduduk tempatan benar-benar kasih dan sayangkan Najib dan BN.

Jelas warga Selayang tolak UMNO/BN pimpinan Najib Razak!!!!!!.

No comments: